Over Drambo

Moi whisky vrienden!

Eindelijk iets leuks voor alle whiskyliefhebbers, of je nou heel erg ervaren bent, of niet eens weet wat whisky nou precies is. Ga mee met Drambo op zijn whisky avontuur.

Elke paar weken geeft hij via een professionele livestream een proeverij die je vanuit huis kunt volgen. Drambo is namelijk een whisky kenner met al meer dan 15 jaar ervaring, en heeft zelfs zijn eigen drankenspeciaalzaak in Vlagtwedde.

Hij gaat jou precies vertellen wat je nou ruikt, voelt, ziet en proeft.

Ervaar Drambo
thijs dijkstra drambo
Thijs Dijkstra

Drambo & Eigenaar Bij Thijs

Thijs Dijkstra, onze Drambo, stellen we graag even aan jullie voor:

In 2008 richte ik mijn drankenspeciaalzaak op in het mooie Vlagtwedde. In 2010 werd ik genomineerd als meest maatschappelijk ondernemer van het jaar binnen de gemeente. Het jaar daarop onderscheidde de gemeente ons als eerste Cittaslow (dat is een internationaal keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit goed scoren) ondernemer in onze gemeente omdat we alles lokaal betrekken (naast de dranken die we aanbieden ofcourse). Ik hou van gunnen en netwerken.

Tijdens het grootste whiskyfestival in 2013 van Europa, in Den Haag, werd ik betiteld als de beste whiskykenner van Nederland, de enige nog steeds in Noord Nederland en de jongste die deze titel ooit kreeg. Dat zorgde ervoor dat we ook sinds 4 jaar whisky importeren en verkopen aan andere slijterijen

Contact
  • Doctor P. Rinsemastraat 2a
    9541 AL, Vlagtwedde
  • 0599 – 313 352
  • bestellen@drambo.nl
Ervaar Drambo